ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК 9:00 до 17:00
Следете ни в:

За CK Medical

CK Medical Ltd. е лечебно заведение, което предоставя медицински услуги на чуждестранни туристи на територията на община Несебър от 2004 год.

Още от създаването си фирмата е основен партньор на голям брой чуждестранни туроператори и благодарение на постигнатите договорки с голяма част от европейските застрахователни и асистънс компании заплащането на извършената медицинска дейност става директно от застрахователя. Това означава, че почти всички чуждeстранни туристи, притежаващи валидна застраховка, не заплащат за ползваните от тях услуги, съгласно условията на полиците си. За останалите има фиксирана ценова листа, изложена на видно място, с цени, съгласувани и одобрени от европейските застрахователи.

От есента на 2009 година CK Medical се премести в сградата на Viva clinic, ситуирана в централната част на к.к. Слънчев бряг, където вече разполага с много по-големи диагностични и лечебни възможности - рентгенова и ултразвукова диагностика, клинична лаборатория, стоматологичен кабинет, напълно оборудвани линейки, голямо набор от медицински специалисти, възможност за пролежаване в случай на необходимост. За всички чуждестранни туристи на територията на к.к. Слънчев бряг, Несебър, Влас и Равда, желаещи да ползват нашите услуги, предлагаме безплатен транспорт до клиниката и обратно до хотела.

Всички лекари владеят перфектно писмено и говоримо английски език, част от лекарите и немски и руски език, а на разположение на пациентите е 24-часова рецепция с англо- и немско- говорящ персонал.